ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un concert de concursants d'Operación Triunfo, el plat fort de la festa major d'Andorra la Vella

Concursants d'Operación Triunfo, el concurs de Televis

Concursants d'"Operación Triunfo, el concurs de Televisió Espanyola, actuaran a la festa major d'Andorra la Vella. La capital ha contractat cinc dels artistes de la darrera edició d'OT per al concert del 6 d'agost.

Aitana, Ana Guerra, Cepeda, Miriam i Roi oferiran un concert a Andorra la Vella el 6 d'agost per la festa major. El concert no forma part de la gira dels concursants i només es podrà veure a Andorra i Vigo. 

Les entrades tindran un preu popular i en breu el comú té previst posar-les a la venda. El concert de la festa major es farà al pàrquing del Parc Central, com l'any passat. La voluntat és portar artistes de moda a preus assequibles. 

Aitana, que va ser la segona finalista del concurs televisiu, ja té el disc d´or per la recopilació de les seves interpretacions al concurs. Amb Ana Guerra, Aitana ha aconseguit un important èxit amb el tema "Lo malo". La resta de cantants del concert comencen a editar discos en solitari per començar la seva carrera musical després de la participació al concurs.

 

 

Informa: Gemma Rial

Comparteix: