Concert amb peces inèdites i el passi del documental de Pep Aguareles com a homenatge

www.andorradifusio.ad

Continuen els esdeveniments per retre homenatge al fotògraf i poeta Pep Aguareles. Aquest dissabte al vespre s'ha celebrat un dels plats forts de la programació, que s'ha encetat amb una introducció a càrrec de la seva dona i directora de l'Escola d'Art d'Andorra la Vella, Neus Mola.

L'ha seguit un concert amb peces inèdites de la mà de músics que havien compartit trajectòria artística amb Aguareles.

El músic i participant en la banda sonora del documental, Lluís Casahuga, ha assegurat que per a ell ha estat un honor poder formar part del projecte. Creu que es tracta d'un gest necessari "no només pel que va significar el Pep sinó també per dignificar i posar en relleu la cultura del país".

A tall d'exemple, en la primera actuació s'ha volgut recrear el procés de revelatge d'una fotografia remarcant tots els sons, acompanyats del saxo d'Efrem Roca.

El passi del documental "Pep Aguareles, poètica de la imatge" ha tancat la sessió, que també s'ha retransmès en directe pel canal web d'andorradifusió.ad.

Informa: Laura Cugat
Imatge: Nil Forcada

Comparteix:

Encamp entrega 2.700 euros en premis del primer concurs d'aparadors i decoració de Nadal de la parròquia Sis famílies han conclòs el procés d'adopció d'un infant el 2020