ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Concerts i activitats per conscienciar sobre la cura del planeta a la Festa del Medi Ambient

www.andorradifusio.ad

Els set comuns s'han unit per celebrar la Festa del Medi Ambient, al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. Concerts, activitats i fins i tot veure com es treballa des dels vehicles de neteja de la via pública. Tot per conscienciar que s'ha de reduir la petjada humana al planeta.

La Festa del Medi Ambient, al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany, ha tingut lloc aquest dissabte al matí. Concerts, tallers i, fins i tot, viure en primera persona com es treballa des dels vehicles de neteja de la via pública són algunes de les activitats. Tot amb l'objectiu d'apropar la cura del medi ambient d'una forma lúdica i diferent.

La consellera major i consellera de Medi Ambient i Mobilitat, Cèlia Vendrell, ha comentat que encara "hi ha un gran camí per recórrer, només fa falta veure l'estat del nostre planeta, i Andorra no n'és una excepció. A més, ha afegit que hi ha "un gran residu de plàstics, és una plaga". 

Una de les activitats és veure des de dins com funciona i treballa el vehicle de neteja de la via pública. Però no és l'única de les activitats, ja que per exemple, després de copsar la gran quantitat de menjar que es llença cada dia a les escombraries, s'ha preparat també un taller de cuina.

En aquest cas, es prepara un pastís de xocolata amb pa sec. Tot amenitzat amb la música de la companyia "Charlie y la fábrica del reciclaje"

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: