ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Concerts, classes magistrals i activitats familiars per al Festival Internacional de Guitarra

www.andorradifusio.ad

Després d'una prova pilot, aquest any es vol donar un impuls al Festival Internacional de Guitarra. Es prepara una edició amb classes magistrals, una exposició de constructors, concerts i una activitat amb ukelele.

Manolo Alonso ha aconseguit la primera subvenció (3.093€) per fer realitat el Festival Internacional de Guitarra, un cap de setmana en què alumnes d'arreu puguin venir a Andorra a aprendre amb els millors professors de rock, clàssic i jazz.

S'estan plantejant noms com Zoran Dukic i Rafa Cañizares, tots dos de l'SMUC; Juan Ramon Caro o Vicenç Solsona. El festival també es vol obrir al coneixement. per la qual cosa s'ha pensat en una exposició de fabricants, ha explicat Alonso.

El festival es vol fer en un cap de setmana de novembre en què també es pugui gaudir de concerts i activitats familiars. Aquest any, entorn de l'ukelele.

Manolo Alonso es tornarà a acompanyar de guitarristes nacionals per tirar endavant l'aventura, com Oriol Vilella en la vessant rock i David Sanz en la clàssica, perquè un dels instruments més universals soni des del cor del Pirineu a tot el món.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.231.220.225