ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El concurs Xic&Dans enregistra la gran final del programa

www.andorradifusio.ad

El concurs Xic&Dans que aviat es podrà veure a Andorra Televisió ha enregistrat aquets diumenge les finals. Aquesta cinquena edició ha fet un salt endavant obrint-se a la participació d'escoles de ball que s'afegeixen als grups de centres educatius.

La primera edició del Xic&Dans restringia la participació a escoles andorranes i a partir de la segona es convertia en internacional en obrir la porta a centres educatius del sud de França i Catalunya.

En aquesta cinquena edició la novetat és que els grups d'escoles competeixen també amb escoles de ball. Això, segons el jurat, ha incrementat el nivell de qualitat de les coreografies. Maria Mas, que en forma part des de la tercera edició, explica què tenen en compte a l'hora de valorar les actuacions.

En total hi han concorregut 45 equips fins a arribar a la gran final que s'ha enregistrat aquest diumenge amb sis finalistes en la categoria infantil i sis més en la júnior de poblacions com Andorra la Vella, Premià de Mar, Encamp, Escaldes-Engordany i Sant Cugat del Vallès. El públic del Prat del Roure ha vibrat amb la final. Els telespectadors podran seguir el programa a ATV a partir del 22 de juny.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: