Coneix la ciutadania algun cas d'abús per part de propietaris de pisos?

www.andorradifusio.ad

Són molts els que denuncien situacions abusives en els lloguers. N'hem parlat amb alguns ciutadans, entre ells, també algun propietari que lamenta justament el contrari.

Algunes persones asseguren que a Andorra "és el pa de cada dia" i que es comenta molt al carrer. Un exemple que s'exposa freqüentment és el d'haver de deixar el pis en un termini de tres mesos perquè els propietaris volen passar la temporada d'estiu a país.

En aquest sentit, un dels entrevistats explica que un propietari es van negar a fer una reforma pels llogaters i, dues setmanes després de comunicar que no faria aquesta inversió, va demanar que aquests marxessin perquè s'havia divorciat i necessitava un lloc on viure.

També hi ha residents que han hagut de renovar el contracte a uns preus desorbitats. "Si no estàs conforme ja ho saps: a la porta", explica una altra persona.

La propietària d'un pis, per la seva banda, indica que està al costat contrari ja que després de deixar la seva feina no ha pogut recuperar el pis que té llogat. 

Informa: Pere Moliné
Imatges: Gerard Fumadó

Comparteix:

Apujar les sancions per a les infraccions en jocs d'atzar Les donacions de sang baixen a l'estiu