ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Conferència sobre els drets dels infants i l'ús de les noves tecnologies per celebrar el 30è aniversari de la Convenció sobre els drets dels Infants

Sota el títol 'Dret dels infants 3.0: les dues cares d

Sota el títol 'Dret dels infants 3.0: les dues cares d'internet', el proper dimecres tindrà lloc a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany, a partir de les 7 de la tarda, la conferència sobre els drets dels infants i l'ús de les noves tecnologies organitzada pel Govern i Unicef, per commemorar el 30è aniversari de la Convenció sobre els drets dels Infants. D'aquesta manera, el Principat s'adhereix als actes pel Dia universal de la infància del proper 20 de novembre.

La conferència anirà a càrrec de Carlos Vilagrassa, professor de dret civil de la UB i president de l'associació per la defensa dels drets de la infància i l'adolescència, i de Ruth Sala Ordoñez, advocada penalista experta en delinqüència informàtica i en protecció de dades i membre de l'Associació d'Experts Nacionals de l'Advocacia TIC (ENATIC).

A la xerrada ambdós juristes promouran una reflexió rigorosa sobre els aspectes positius que Internet i les xarxes socials poden oferir als infants i adolescents per a l'acompliment dels seus drets. També s'incidirà en alguns dels riscos i perills que existeixen a les xarxes i quines són algunes de les eines més eficaces per garantir la seguretat i l'ús responsable per part dels mateixos nens i les seves famílies.

Una altra de les activitats que es portaran a terme per celebrar el Dia universal de la infància serà al pavelló Joan Alay d'Andorra la Vella el dissabte 23 de novembre de 16 a 20 hores, on s'acollirà una festa adreçada als infants. L'acte comptarà amb l'actuació de la companyia de teatre 'Vivim del cuentu', que representarà l'obra 'Drets dels infants'. Hi haurà diversos inflables, jocs i els personatges del Club Piolet perquè els infants puguin conèixer els seus drets alhora que es diverteixen. La participació és gratuïta i està oberta a tots els nens i nenes i les seves famílies.

Informa: Agència ANA

Comparteix:

3.231.167.166