ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Congrés mundial de turisme de neu i muntanya se centrarà el 2020 en el vessant sostenible i ecològic

www.andorradifusio.ad

El desenvolupament sostenible, des d'un punt de vista econòmic, ecològic i social, centrarà l'onzena edició del Congrés mundial de turisme de neu i muntanya que tindrà lloc l'any vinent a Canillo. Una trentena de ponents internacionals tractaran al llarg de quatre sessions sobre turisme, innovació i sostenibilitat.

El vessant sostenible i ecològic del turisme de muntanya és un factor que cada vegada més cerquen els consumidors de destinacions responsables. Serà una de les sessions que s'inclourà en l'onzena edició del Congrés mundial de turisme de neu i muntanya, que tindrà lloc de l'11 al 13 de març de l'any vinent i que pretén superar els 350 participants de l'edició del 2018. També es tractarà sobre les solucions tecnològiques innovadores aplicables al turisme sostenible i la vinculació del consum sostenible amb els recursos i productes locals.

L'elecció dels tres eixos d'innovació, sostenibilitat i mobilitat s'han escollit per estudiar l'encaix del "creixement turístic amb una economia que sigui de muntanya", insistia la ministra de Turisme, Verònica Canals.

L'edició del 2020 s'espera comptar amb la participació de ministres de Turisme iberoamericans aprofitant l'estada a Andorra amb motiu de la Cimera. En aquesta edició Canillo pren el relleu d'Escaldes-Engordany com a parròquia amfitriona. Les jornades i conferències tindran lloc al Centre de congressos de la capital.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

3.236.117.38