ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Consell Assessor del Patrimoni Cultural incopora tres nous vocals a la junta

www.andorradifusio.ad

El Consell Assessor del Patrimoni Cultural incorporarà tres nous vocals i conservarà dos de la junta anterior. Presidit per la ministra de Cultura i Esports, l'òrgan té com a missió assessorar l'executiu en polítiques i actuacions en l'àmbit del patrimoni cultural.

Els tres nous vocals a la junta elegits amb criteris d'experiència tècnica i de gestió del patrimoni són la gestora cultural Montserrat Martell, el periodista Albert Roig i l'especialista en esquí de muntanya Isabel Rogé.

Aquest consell assessor té el projecte d'inclusió al patrimoni nacional del fons fotogràfic de Josep Alsina, l'estudi i inventari de Radio Andorra i Sud Radio i la casa Gastó de Ransol.

A més, recomana al ministeri que millori el web oficial i que s'estableixin uns eixos per a la creació del museu nacional. L'òrgan que avalua l'acompliment de la llei sobre patrimoni considera que s'ha d'incrementar la col·laboració entre l'executiu i els comuns. En aquest sentit el ministeri ja ha anunciat que inclourà algunes d'aquestes recomanacions, estratègia que es veurà plasmada en el pressupost del pròxim exercici.

Informa: Sílvia Mestre

Comparteix:

3.226.248.180