ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell proposarà a la Generalitat que les zones de muntanya no paguin l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles

www.andorradifusio.ad

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell portarà a la taula bilateral amb la Generalitat una proposta perquè les zones de muntanya no paguin l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles. La mesura implicaria la modificació de la Llei del canvi climàtic.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell presentarà una proposta de modificació de la Llei del canvi climàtic perquè les zones de muntanya estiguin exemptes de pagar l’impost sobre les emissions de CO2 dels vehicles. Compromís pel Pirineu ha portat la moció al ple d’aquest dijous al vespre.

L’equip de govern ha donat suport a la iniciativa. A més, des d’Esquerra Republicana de Catalunya han considerat oportú dur la qüestió a la comissió bilateral amb la Generalitat.

Compromís ha argumentat que el Pirineu és la zona de Catalunya menys contaminada. També ha considerat que en cas de taxar les emissions, els contribuents haurien de pagar l’impost segons la quantitat de quilòmetres reals per tal de gravar les emissions de CO2 de manera proporcional al seu volum d’emissió.

Informa/Imatge: XTVL
Locució: Oliver Jaén

Comparteix:

3.235.62.151