ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les suspensions temporals s'amplien amb retrets de l'oposició per la manca de previsió

www.andorradifusio.ad

El Consell General ha aprovat el projecte de llei que permet allargar les suspensions temporals fins al juny.

Ho ha fet enmig d'una picabaralla entre el Govern i els grups de l'oposició, que han lamentat que es treballi a última hora i que l'executiu no hagi anticipat la situació malgrat la informació sobre les noves variants de la Covid-19. En aquest sentit, el conseller de Terceravia Joan Carles Camp ha etzibat a Espot que potser "en lloc de fer suspensions temporals, ens hem de plantejar un atur encobert".

Unes acusacions que, segons el cap de Govern, no tenen fonament pel canvi de situació constant que representa la pandèmia. Espot ha insistit que "fins fa 15 dies no tenia cap sentit aquest projecte de llei," per tant,  ha demanat a l'oposició no parlar "de manca de previsió". Ha posat en relleu que el projecte de llei "simplement allarga l'horitzó temporal de l'aplicació de les suspensions temporals i les amplia als autònoms que fins ara no s'hi podien acollir".

Camp ha remarcat que "no ens podem permetre que des de fora no ens deixin venir turistes perquè no fem la feina i la pandèmia es desboqui". Unes declaracions a les quals ha tornat a respondre el cap de Govern convidant el conseller a "veure què fan els països veïns". 

L'hemicicle també ha donat llum verd que el Govern pugui decretar noves restriccions els pròxims dos mesos.

Informa: Redacció 

Comparteix: