El Consell General votarà la llei que ha de permetre fer front a les situacions de crisi energètica

Nova sessió ordinària al Consell General que compta

Nova sessió ordinària al Consell General que compta amb set punts a l'ordre del dia. Es debatrà també l'esmena a la totalitat presentada pels socialdemòcrates a la llei de biomedicina.

Sobre la taula la votació del projecte de llei de mesures per respondre a la crisi energètica i també la creació de la figura del prestador d'última instància.

El Consell prendrà la consideració també de la proposició de llei dels agents de circulació, presentada conjuntament pels set comuns i que dota al cos de més funcions. Sí el ple l'aprova, la llei emprendrà el seu tràmit parlamentari. Govern va presentar ja el seu criteri favorable a la proposició de llei.

També es debatrà a petició dels consellers generals socialdemòcrates Pere López, Judith Salazar i Susanna Vela l'esmena a la totalitat del projecte de llei de recerca en l'àmbit de la salut i la biomedicina. Creuen que la legislació proposada té manques i que només es limita a donar resposta a les necessitats de l'empresa Grífols.

Poden seguir el Consell General per ATV, RNA, andorradifusio.ad o per Twitter, aquí.

Informa: Redacció
Grafisme: Marta Pons

Comparteix:

La minoria d'Ordino es recolza en els arguments d'especialistes per justificar la seva oposició al projecte de Grifols Aprovat el reglament del joc d'apostes per a l'explotació al casino