ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els cònsols i consellers d'Ordino es retallen el sou un 15% i destinaran els diners a un pla de dinamització

www.andorradifusio.ad

Els cònsols i consellers del comú d'Ordino es retallen el sou un 15%. Els diners que s'estalviïn amb la mesura es destinaran a un pla de dinamització turística. 

El consell de comú d'Ordino ha aprovat una reducció del salari dels cònsols i els consellers del 15%.

Els diners que deixaran de percebre es derivaran a un pla de dinamització turística de la parròquia per atreure visitants aquest estiu. S'estant acabant de dissenyar les accions del pl, assegura el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés. 

La consellera de la minoria Sandra Tudó ha aplaudit la decisió però creu que s'hagués pogut fer un pas més enllà.

També s'han aprovat altres mesures excepcionals amb motiu de l'emergència sanitària, com l'aportació de 800.000 euros per al fons solidari del Govern, bonificacions per a comerços i empreses i l'exoneració del pagament de les taxes de terrasses corresponents als mesos de confinament.

La majoria ha defensat que manté les inversions previstes per incentivar la reactivació econòmica i Enric Dolsa ha reiterat que per evitar que el dèficit es dispari cal aturar les obres del centre esportiu.

La sessió ordinària d'aquest dijous ha servit també per liquidar els comptes del 2019 que presenten uns ingressos de 10,9 milions i unes despeses de 11,3.

Dolsa ha dit que esperarà que el Tribunal de Comptes es pronunciï però entén que es va fer un ús indegut dels diners de les transferències.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Fernando Montero

Comparteix:

18.208.126.130