ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els cònsols demanen més temps per enllestir els edificis inacabats

www.andorradifusio.ad

Els comuns demanen ampliar en tres mesos el termini de construcció els edificis inacabats. Per això, davant l'excepcionalitat derivada de la pandèmia, sol·liciten modificar el reglament.

Actualment, tenen un termini de divuit mesos per poder acabar les obres, un marge que els cònsols consideren molt just a causa dels problemes derivats de la pandèmia i les modificacions al pla d'urbanisme de Canillo. Per tant, sol·liciten allargar tres mesos, fins al març de 2022, el termini perquè els propietaris entrin la llicència de construcció corresponent de les obres inacabades. Així ho han acordat durant la reunió de cònsols celebrada avui.

El projecte Cicland en revisió

D'altra banda, els comuns s'estan replantejant el projecte Cicland de lloguer de bicicletes elèctriques, segons Marsol, perquè a les parròquies altes la demanda és escassa. El projecte està funcionant satisfactòriament a la vall central. En qualsevol cas, Marsol ha especificat que mantindrà l'objectiu d'incentivar el transport sostenible a tot el territori nacional.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: