ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els cònsols sortints valoren les candidatures a les seves parròquies

www.andorradifusio.ad

A les eleccions comunals hi ha quatre cònsols que no poden repetir: el de Canillo, el d'Encamp, el de la Massana i la d'Escaldes-Engordany. La situació a cada parròquia és molt particular i així ho han analitzat.

Jordi Torres, Encamp

El cònsol d'Encamp, Jordi Torres, creu que és positiu per a la democràcia que hi hagi més opcions per triar; a la parròquia, n'hi haurà quatre.

D'altra banda, té el dubte sobre què significarà la irrupció d'Agrupament Encampadà en el panorama polític. Assegura que representa "diferents sensibilitats" i que ha captat gent de totes les formacions. En aquest sentit, es planteja com afectarà la resta de candidatures.

David Baró, la Massana

A la Massana, la llista de CC que encapçala l’actual cònsol menor, Olga Molné, és una candidatura meditada, segons l'actual cònsol.

David Baró, però, lamenta que finalment només hi hagi una llista. "Ens hauria agradat que fossin dues per poder debatre", diu, afegint que igualment faran campanya. Posa en relleu que els membres de la candidatura "són persones que s'han posat a disposició d'un projecte que està pensat i que no és a contra rellotge".

Josep Mandicó, Canillo

És el cas contrari de Canillo, on, després de vuit anys, tornen a tenir més d'una llista. Mandicó opina que "per a la gent de la parròquia és important poder triar".

Trini Marín, Escaldes-Engordany

A Escaldes, hi concorreran quatre llistes, i finalment l'actual majoria tornarà a presentar-se en solitari, tal com havia defensat l'actual cònsol, Trini Marin.

Informa: E.Pons - O.Jaén - J.A.Sarmiento
Imatges: A.Romagosa - S.Linares - D.Sala
Locució: Montse Grau

Comparteix:

3.83.32.171