ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Constitucional atura el desnonament del Punt de Trobada

www.andorradifusio.ad

Aturat el desallotjament del Punt de Trobada. El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit el recurs d'empara presentat per la família Cachafeiro contra la sentència del Superior. Una admissió amb efectes suspensius que atura tot el procediment iniciat pels propietaris del terreny.

El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit amb efectes suspensius el recurs d'empara presentat per les societats explotadores del Punt de Trobada contra la sentència del Superior. Aquesta ratificava la decisió de la Batllia d'obligar els actuals inquilins a abandonar el centre comercial en considerar esgotat el contracte d'arrendament.

El fet que sigui amb efectes suspensius fa que la família no hagi de presentar, de moment, un pla de desnonament amb un termini de temps real com reclamava ahir mateix la Batllia. Els propietaris del terreny exigien que el desallotjament es fes en dues setmanes. Ara tot queda aturat a l'espera de la resolució final de l'Alt Tribunal.

Segons l'advocat de la família Cachafeiro, això demostra que els arguments de la defensa són forts. Recordem que es basen en el fet que la sentència del Superior prenia en compte la llei d'arrendaments del 1999 de manera retroactiva quan el contracte es va signar el 1987. 

Informa: A.Alamán-A.Pifarré

Comparteix:

34.204.198.244