ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La construcció és el sector que genera més llocs de treball i el financer el que més en perd

www.andorradifusio.ad

La construcció es manté com el principal generador de llocs de treball. El sector té un 8% més d'assalariats que un any enrere. Per contra, el sector financer és el que perd més empleats, amb gairebé un 5% menys.

El nombre total d'assalariats va arribar aquest agost als 39.323, 790 més que dotze mesos enrere. La xifra representa un increment del 2,1%.

El sector de la construcció és el que més treballadors ha contractat i dona feina a 3.225 persones, amb un creixement del 8%.

El segueixen les activitats immobiliàries i serveis empresarials, que tenen un 7,5% més de personal, i les altres activitats socials i serveis personals, que guanyen un 3,3% de personal.

Aquests creixements contrasten amb el descens d'empleats del sector financer, que se situen per sota dels 1.800. N'ha perdut 88, que significa un descens del 4,7%.

També hi ha menys assalariats a l'agricultura, la ramaderia i de personal domèstic. Els del comerç al detall baixen un 1% i els de l'hoteleria i l'administració es mantenen estables.

El Servei d'Ocupació tenia registrats l'octubre 429 demandants de feina i 262 en demanda de millora. Oferia un total de 1.058 llocs de treball, un 11% menys que l'octubre de l'any anterior. 21 persones es beneficiaven de la prestació per desocupació, quan dotze mesos abans només eren 10.

Informa: Gerard Gort

Comparteix:

3.214.184.223