ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Consulta les afectacions de trànsit divendres i dissabte amb motiu de l'arribada de la Vuelta

www.andorradifusio.ad

La Vuelta a Espanya farà la seva incursió a Andorra aquest divendres amb la celebració de la dinovena etapa de competició, que sortirà des de Lleida i finalitzarà al coll de la Rabassa a Naturlàndia. A partir de les 17 h de la tarda és previst que arribi el pilot i la circulació de vehicles quedarà interrompuda en diversos trams de la xarxa viària. Mobilitat recomana entrar o sortir del país abans de les 14h o bé a partir de les 20h.

Divendres arriba la Vuelta

La incursió dels corredors de la Vuelta a Espanya al Principat dificultarà la mobilitat d´aquells conductors que tinguin intenció d´entrar o sortir del país o bé circular per Sant Julià de Lòria.

De fet, la circulació quedarà interrompuda divendres des de les 16h fins a les 18.30h a la frontera hispanoandorrana, la CG1 de Sant Julià de Lòria, l´avinguda Francesc Cairat, la plaça Laurèdia, la CS-130, la carretera de la Rabassa, Auvinyà, Juberri i la cota 2000 de Naturlàndia.

Dissabte, etapa andorrana

Dissabte, la Vuelta a Espanya celebrarà la seva vintena etapa íntegra a Andorra, fet que comportarà durant la tarda afectacions i restriccions en el trànsit pràcticament a totes les parròquies.

Mobilitat recomana evitar desplaçar-se amb vehicles a partir de les 14h. Per afrontar el pas de la Vuelta pel Principat d´Andorra amb garanties es desplegarà un dispositiu de seguretat i prevenció format per més de 250 efectius entre membres de policia, bombers, el SUM, agents de circulació, voluntaris, protecció civil, el COEX i Mobilitat.

En directe per ATV

L'etapa andorrana de la Vuelta es podrà seguir en directe per ATV i andorradifusio.ad dissabte a partir de les 14.45h amb Joan López i Cesc Sanjuan.

Més informació sobre les afectacions de trànsit a mobilitat.ad

Informa: Hèctor Romance
Imatge: Anna Romagosa

 

Comparteix: