ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La consultora Bradley Hackford situa Andorra com a segon país amb la imposició més baixa

www.andorradifusio.ad

Andorra és, segons el nou rànquing de la consultora Bradley Hackford, un dels països del món on la imposició és més baixa, i per tant, un dels més atractius perquè vinguin els inversors estrangers. La companyia està especialitzada a proporcionar serveis per exiliar-se fiscalment. Les Bahames encapçalen una classificació que segueix Andorra, Mònaco, Bulgària i Panamà.

Bradley Hackford dóna una de les millors classificacions del seu rànquing per diversos motius. En primer lloc, perquè creu que per als interessats a establir una residència física i fiscal la poca pressió impositiva d´Andorra és molt positiva. També destaca favorablement la qualitat de vida, la seguretat física i legal del país, així com la qualitat del programa d´inversió econòmica desenvolupat pel govern per encoratjar els nous residents a invertir en el país.

La consultora també destaca favorablement com a criteri de valoració la rapidesa en el processament de tràmits a l´hora de facilitar les inversions que hi ha al Principat. Finalment es considera com a molt positiva la localització geogràfica, l´accessibilitat i les oportunitats d´oci que es poden trobar.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.83.32.171