ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els contagis de la Covid-19 al British College obliguen a tancar el centre

www.andorradifusio.ad

El British College ha tancat aquest divendres al matí per culpa dels casos de coronavirus que s'hi han detectat entre alumnes i personal. De moment i segons ha informat Salut, es tracta de tres professors i els seus contactes.

La direcció del British College, situat a l'antic alberg de la Comella, va informar aquest dijous a les famílies que el centre tanca durant deu dies per culpa dels casos positius de la Covid-19 que s'hi havien detectat.

Els contagis afecten tant alumnes com personal del centre, que han iniciat l'aïllament a casa. Entre aquest divendres i dissabte es sotmetran a proves TMA, per comprovar el nivell d'afectació del virus.

Durant els dies que el centre estarà tancat, les classes es faran per via telemàtica. Aquest sistema ja s'estava utilitzant amb les classes presencials, però el fet que ara hi hagi alguns professors infectats fa impossible compaginar totes dues pràctiques.

Fonts del centre han assegurat que no es pot parlar ben bé d'un brot i que si han tancat és perquè com està estructurat el sistema d'ensenyament britànic els era impossible continuar les classes.

El British College va obrir l'any 2018 i té uns 120 alumnes d'infantil, primària i secundària del sistema britànic.

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

3.238.36.32