ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els contrabandistes arriben a Encamp amb més ritme que mai

www.andorradifusio.ad

El judici dels contrabandistes ha tornat a omplir Encamp durant les festes de Carnestoltes. La sàtira ha tractat temes com l'IPC i la relació de Shakira i Piqué, i el Comú de la parròquia també ha rebut amb el pressupost de l'estadi a Prada de Moles.

La plaça dels Arínsols s'ha omplert pel tradicional judici dels contrabandistes d'Encamp. Tot i tenir presents les eleccions generals i els seus candidats, les crítiques se les ha emportat el Comú de la parròquia, i el tema estrella ha estat la relació de Shakira i Piqué, que han comptat amb Bizarrap a la defensa

El membre de la Comissió de Festes d'Encamp Marcio da Costa explica que utilitzar cançons actuals i modificar la lletra amb temàtiques actuals permet fer riure el públic. "És molt més amè per a la gent parlar d'actualitat si ho fem amb cançons."

Bromes i crítiques per l'increment de l'IPC, a Eric Jover, les eleccions generals i la feina feta del Comú, sobretot pel pressupost de l'estadi de Prada de Moles, que s'havia de construir a la parròquia. 

La cònsol de la parròquia, Laura Mas, ha destacat la gran feina que fan els membres de la Comissió. I ha destacat que les crítiques sempre s'esperen. "La sàtira actual i els atacs polítics, que sempre són ben esperats".

Com en cada judici s'han seguit els textos tradicionals, i enguany no han faltat cançons conegudes per tothom. 

Informa: Neus Vila
Imatges: Eric Escabias

Comparteix: