ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Conveni amb les loteries espanyoles per la comercialització oficial a Andorra

www.andorradifusio.ad

Loterías y Apuestas del Estado d'Espanya ha signat un conveni per a l'organització i explotació dels jocs de loteria de la seva titularitat a Andorra. L'acord és per cinc anys, prorrogables i inclou la comercialització de loteries i apostes esportives com ara la travessa i apostes hípiques.

El conveni signat amb el Consell Regulador del Joc (CRAJ) especifica que el pagament dels premis menors es farà als punts de venda del Principat, mentre que els de més quantia només es podran cobrar a Espanya i estaran sotmesos al gravamen espanyol del 20% sobre premis i apostes.

Andorra ingressarà un 9,5% de la venda de tots els productes de Loterias y Apuestas del Estado, que es calcula serà d'uns 2 milions d'euros l'any.

El ministre portaveu Eric Jover ha explicat que la fita que es marquen "l'endemà a la signatura del conveni amb la SELAE (Loterías y Apuestas del Estado) és reprendre les negociacions amb les altres institucions que representen un percentatge molt menor i, en base a aquest conveni, establir convenis similars amb les altres institucions".

Informa: Sergi Cano

Comparteix: