ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Conveni per promoure l'activitat científica entre Andorra i Portugal amb la càtedra Camoes

www.andorradifusio.ad

José Manuel Carneiro, secretari d'Estat de les comunitats portugueses, i Miquel Nicolau, rector de la Universitat d'Andorra han inaugurat aquest dijous l'aula Camoes. També han signat un conveni de creació de la càtedra Camoes, que té com a objectiu promoure l'activitat científica entre Portugal i Andorra.

L'aula Camoes és l'espai on es seguiran desenvolupant de manera estable les classes de llengua i cultura portugueses a la Universitat d'Andorra. Pel que fa a la càtedra Camoes, la universitat s'ha compromès a impulsar la investigació.

Portugal, per la seva banda, veu amb interès l'impuls que ha donat la universitat a les noves tecnologies i creu que la col·laboració en aquest àmbit pot ser important. El secretari d'Estat de les comunitats portugueses, José Luis Carneiro, ha destacat que "Portugal és un dels països més avançats en la modernització i la innovació tecnològica". Assegura que "la realització d'un Web Sumit a Lisboa ho demostra". A més, posa en relleu que " és una de les àrees en què Andorra ha apostat més en l'àmbit universitari, les noves tecnologies i la comunicació".

A més, la universitat ha anunciat que ha tancat un conveni de col·laboració amb la universitat portuguesa de Minho per fomentar la mobilitat d'estudiants i personal.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Garcia

Comparteix: