ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Converses per a l'entrada de Viladomat a Naturlàndia

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià i Joan Viladomat mantenen converses per a la participació de l'empresari a Naturlàndia, en concret per desnvolupar l'esquí de muntanya. El comú també parla amb altres possibles inversors per impulsar la tirolina i les activitats al voltant del riu.

El comú de Sant Julià ha confirmat que es troba en converses amb diversos empresaris del país per la inversió a Naturlàndia i a la parròquia.

Un és Joan Viladomat, que valora entrar-hi per explotar el potencial en l’àmbit de la neu que té el parc. En concret per a la pràctica del randonée, una activitat creixent que ja té el seu espai a Grandvalira i Vallnord.

El plantejament que s’ha posat sobre la taula és establir un centre més amunt de la cota 2.000, actualment centrada en l’esquí de fons.

Amb una proposta laurediana per a l’esquí de muntanya, Saetde ampliaria el seu domini i potenciaria una connexió entre Naturlàndia i el refugi de l’Illa, que és concessió de la societat encampadana.

Des del comú ja s'ha manifestat l'interés en l'arribada d'inversió i la participació de Viladomat en el parc serviria per consolidar un projecte de parròquia que vol seguir creixent en la seva oferta turística.

Amb una nova atracció com la tirolina i també en les activitats al voltant del riu, amb el ràfting i altres propostes en l'horitzó. L'empresa catalana Roc Roi, que ja treballa amb Grandvalira en l'organització d'activitats d'aventura, s'havia interessat pel projecte en una primera fase.

Informa: David Domingo

Comparteix: