ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Convocat el concurs urgent pels treballs a la zona de l'esllavissada de la CG-1

www.andorradifusio.ad

L'executiu convocarà un concurs nacional per assegurar la zona de la Portalada a la carretera general 1 enfront del Punt de Trobada on hi va haver l'esllavissada el 10 d'agost.

La licitació és de caràcter urgent i les empreses poden presentar els projectes fins al 25 de setembre. La voluntat de l'executiu, que afirma que de moment no hi ha avenços quant a les responsabilitats ni el cost de totes les mesures, és que aquests treballs donin una solució permanent per assegurar la zona.

D'altra banda s'instal·laran uns semàfors que ajudaran a reduir el nombre d'efectius presents, que només s'incrementaran en cas de necessitat.

"En base a aquests elements o, si veiem que hi ha algun moviment de les diferents senyalitzacions que s'han instal·lat a la muntanya per veure la seva evolució i veiem que hi ha algun factor de risc que s'incrementa, tornarem a reforçar el dispositiu per garantir al màxim la seguretat de l'eix viari", assegurava el ministre portaveu, Eric Jover.

El comú de Sant Julià de Lòria incrementarà la il·luminació a la zona de l'esllavissada i per la seva banda el centre comercial eliminarà les restriccions pel que fa a l'estacionament a l'exterior de l'edifici.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Josep Maria Garcia

Comparteix:

34.239.179.228