ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La coproducció de l'ENA "Èxit" s'estrena aquest divendres

www.andorradifusio.ad

Una nova feina que porta un encàrrec, acomiadar una persona. Irina Robles, Mingo Ràfols i Roser Batalla protagonitzen "Èxit", una coproducció de l'Escena Nacional que s'estrena aquest divendres a les Fontetes. Aquests dies fan els últims ajustos sobre l'escenari.

 

 

La Lídia ha començat a treballar en una empresa on una de les seves primeres missions serà acomiadar una persona però qui? El personatge de Mingo Ràfols, un pilota o servicial, o el de Roser Batalla, una dona dura i cínica? El seu caràcter indecís no li posarà fàcil. "El públic sap allò que passarà, com el MacGuffin de Hitchcock... Et dona pistes i a partir d'aquí, ja veurem", explica Ràfols. "És aquella lluita de qui té millors opcions per no ser acomiadat i a partir d'aquí es crea aquesta situació de comèdia on surten coses molt divertides, a vegades íntimes", que donen peu a que el públic es mantingui pendent d'allò que passarà, afegeix. 

Els dos actor catalans celebren aquesta coproducció que permet als actors i les produccions enriquir-se amb l'intercanvi i les places on representar. Segons Roser Batalla és "un text una mica complicat per aprendre i assajar perquè s'hi van afegint coses i tirant enrere a recuperar coses que ja s'han dit. El públic està molt intrigat".

'Èxit' d'Agustí Franch puja a escena per estrenar-se a les Fontetes després d'uns primers assajos a Barcelona i ara, en el tram final, a Andorra. Irina Robles explica que ha estat "un procés molt intens" i celebra poder ja implantar-se en el escenari per gaudir de la recta final.

L'obra s'estrenarà divendres,  i dissabte es farà una segona funció.

Entrades a: www.codetickets.com

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.94.202.172