ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"A cor obert", l'obra de teatre per sensibilitzar sobre la donació d'òrgans

www.andorradifusio.ad

L'Associació de Trasplantats i Donants ha estrenat aquest cap de setmana una obra de teatre per conscienciar de la necessitat de donar òrgans a la gent que els necessita.

De mitjana, un donant mort pot proporcionar fins a 30 anys de vida amb els seus òrgans. De la mateixa manera que si es donessin tots els òrgans i teixits del cos, es podrien arribar a beneficiar fins a 800 persones malaltes.

Tot plegat són estadístiques que remarquen la importància d'iniciatives com l'obra de teatre que estrena aquest cap de setmana l'Associació de Trasplantats i Donants d'Andorra. 'A cor obert' recorre la història del trasplantament, des del donant fins al receptor, segons ha explicat la seva directora, Mercè Canals.

Conscienciar de donar vida a aquell que la necessita a través del teatre. Aquest és l'objectiu que es proposa ATIDA amb l'obra, segons ha assenyalat la presidenta, Núria Gras, que serveix com a vehicle per transmetre un missatge important per a la societat.

A tot això, Gras destaca que un cop millorada la situació sanitària de la pandèmia, és moment de millorar els sistemes per donar òrgans al país i encoratja el Govern a bolcar-se en aquest projecte per millorar la qualitat de vida de la població.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

44.192.253.106