ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Cor dels Petits Cantors omple el santuari de Meritxell en el darrer concert de Catherine Metayer com a directora en solitari

www.andorradifusio.ad

Catherine Metayer s'acomiada. El concert de Meritxell del Cor dels Petits Cantors ha estat l'últim que ha dirigit en solitari i ho ha fet davant d'uns 140 assistents al santuari.

El Cor dels Petits Cantors ha omplert de llum el santuari de Meritxell un cop més amb Catherine Metayer a la direcció en solitari per darrera vegada.

Methayer ha explicat que continuarà al cor fins a Nadal "per fer la continuïtat", tot apuntatn que "les coses es faran d'altra manera", ja que hi haurà dos directors. 

Així no descarta tornar acompanyada la propera festa de Meritxell. El nou coordinador de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, Jordi Sabata, és qui es preveu que substitueixi la històrica directora que avui ha portat 'Jubilate Deo' del compositor nord-americà Dan Forrest al santuari.

Un concert del qual han gaudit 140 assistents que han hagut de complir els protocols Covid. Així com els cantants, que s'han fet dues proves diagnòstiques per actuar sense mascareta i garantir la seguretat.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Nil Forcada

 

Comparteix: