ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Cor de Rock treballa en diferents projectes a l'espera de poder tornar als escenaris

www.andorradifusio.ad

El Cor de Rock d'Encamp prepara els primers actes per aquest 2021 tot i que de moment de forma telemàtica. El cor escolar aglutina uns seixanta estudiants que, malgrat tot, no han deixat de cantar i van fer possible un dels primers concerts de la pandèmia a les residències per Zoom.

L'any passat el Cor de Rock d'Encamp va haver de renunciar a 10.000 euros per la manca de projectes. Enguany se'ls torna a assignar els 18.000 que tenen per conveni a l'espera que puguin fer alguns dels actes que ara per ara es preveuen enregistrats com la participació als actes d'aniversari entre França i Portugal.

La situació de pandèmia fa que les iniciatives es vagin adaptant, explica el director del cor, Gil Blasi. "En principi havia de ser un directe i ara hem d'enregistrar dos vídeos amb una cançó en portuguès i una altra en francès per als actes telemàtics que puguin celebrar".

La seva ha estat una de les activitats més restringides a l'hora d'actuar per la propagació del virus. Amb l'escola andorrana d'Encamp compromesa per obres, el Prat del Roure s'ha convertit en el seu lloc d'assaig i des d'on van oferir un dels primers concerts de la pandèmia a les residències, a través de Zoom. "La primera actuació que vam fer va ser a les residències d'avis i tenim un afecte i una relació molt especial amb ells", remarca Blasi.

Els assajos es fan amb mascareta, molta distància i grups reduïts. A més s'aprofita per fer un treball que sovint no és tan intens per la pressió de les actuacions.

Aquest any l'activitat del Cor de rock d'Encamp aglutina una seixantena d'alumnes. El Jambo Street Music, un intercanvi amb l'Alentejo i un concert amb l'ONCA són algunes de les cites que han perdut els alumnes. "Qui ens havia de dir que el cant seria una de les activitats de més risc en la nostra societat", diu el director tot esperant que la situació millori per poder tornar a cantar davant el seu públic.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

54.236.58.220