ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Coronallacs estrena central de reserves unificada per intentar arribar als 400 usuaris

www.andorradifusio.ad

Amb la posada en funcionament de la central de reserves de la Coronallacs, els responsables d'aquesta ruta esperen arribar als 400 usuaris. A més de la compra unificada, els comuns de la Massana i Escaldes hi col·laboren amb descomptes en serveis.

Fer la Coronallacs amb el recorregut per les cinc etapes costa 162,10€, amb quatre mitges pensions als quatre refugis guardats. Hi ha una altra modalitat de forfet anomenada "runner" indicada per als més esportistes que volen fer la ruta només amb dues nits i les corresponents mitges pensions. Així, doncs, si s'opta per fer l'Illa i Sorteny són 84,10 euros, i Juclar amb Compaedrosa, 78 euros.

Des de la central de reserves coronallacs.com s'unifica tot l'itinerari i l'usuari només s'ha de preocupar de gaudir de l'experiència. "Per a l'usuari és molt més senzill arribar a una sola pàgina web i no haver d'anar a cada pàgina web de cada refugi, veure les disponibilitats, fer la reserva i quatre pagaments diferents. Aquí ho tenim unificat en un sol sistema i amb un forfet",  destaca el responsable de camins i refugis del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat, Albert Pla.

El 2017 la van completar 64 persones, xifra que el 2018 es va multiplicar per cinc, amb 306 usuaris a la Coronallacs. La projecció és poder arribar als 400 usuaris enguany.

El comú d'Escaldes-Engordany hi col·labora cedint dutxa gratis al centre esportiu de la parròquia en finalitzar el recorregut i cinc dies d'aparcament comunal per 30€. Des de la Massana es permetrà l'ús de l'aigua potable en un punt situat al restaurant del coll de la Botella.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Arxiu-Albert Refart

Comparteix:

3.230.154.129