ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Costa assegura que l'aproximació a SDP no ha de malmetre la feina feta amb el PS

www.andorradifusio.ad

Liberals d'Andorra assegura que les converses perquè Progressistes SDP s'integrin a les llistes conjuntes amb el Partit Socialdemòcrata a les parròquies responen a la voluntat de trobar enteses àmplies i no han de malmetre la feina feta. El conseller Ferran Costa explica que tot és molt inicial i hi ha d'haver propostes fermes en properes trobades.

Una de les claus per buscar confluències de cara a les generals és que "totes les formacions de manera clara han optat per deixar de banda els personalismes", ha indicat Ferran Costa a l'"Ara i Aquí" de Ràdio Nacional.

Afegeix que de moment no s'ha passat d'una primera fase amb la reunió inicial entre liberals i progressistes. "No s'ha negociat res, s'ha fet una reunió preliminar per veure si es poden arribar a enteses més àmplies i prou", ha declarat.

Costa defensa l'entesa entre liberals i socialdemòcrates per a les circumscripcions parroquials, insisteix que l'objectiu és sumar i que la possible integració dels progressistes no tiraria per terra la feina feta. "Si s'ha trobat aquesta entesa de manera senzilla, altres formacions polítiques -en aquest cas SDP- potser també s'avenen a convenir amb nosaltres que això és el que fa falta per al país. Per tant, no es tira enrere, sinó que se suma".

En el tram final de la legislatura Costa ha criticat com s'han fet les coses al Consell amb DA. Diu que el corró demòcrata ha abocat a una feina precipitada: "Hem fet lleis a pedaços i malament, que no responen a les necessitats dels ciutadans perquè no s'han fet amb la prudència, la cautela i la pausa necessària".

El conseller liberal preveu un escenari postelectoral sense majoria que requerirà consensos i una forma de fer, diu, diferent de la dels darrers anys.

Entrevista completa al conseller general de Liberals d'Andorra Ferran Costa a l'Ara i Aquí:

Informa: David Domingo
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

34.238.190.122