ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Costa defensa l’actuació de Gallardo en el cas Chato i reconeix el desgast que ha suposat pel ministre

www.andorradifusio.ad

El president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa, ha reconegut que l'afer Chato ha desgastat el ministre de la Presidència, però ha defensat la seva actuació. Sobre les últimes baixes del partit ha insinuat que es deuen a expectatives personals no cobertes. Costa també ha retret al líder de l'oposició que busqui constantment el titular fàcil.

Ferran Costa ha defensat l'actuació del ministre Jordi Gallardo en la gestió de tot el cas Chato i assegura que ha estat coherent. Reconeix que "ha patit un desgast important per ser honest i lleial, i defensar les persones en qui confia" però "està clar que aquests nous elements que han aflorat i s'han posat damunt la taula han provocat que la falta de confiança sigui més que obvia".

Costa també ha parlat, durant l'entrevista al programa "Ara i Aquí", de Ràdio Nacional, de les últimes baixes del partit. Ha dit que respecten les decisions tant d'Amadeu Rossell com de Valentí Martí, però ha insinuat que es deuen "a expectatives personals no cobertes".

Pel que fa a les eleccions comunals i les confeccions de llistes, Costa és partidari de consolidar la dinàmica iniciada amb el pacte de Govern, però reconeix que a hores d'ara pot passar qualsevol cosa. "La política andorrana té un component de personalisme molt elevat ara i al llarg de la història", opina afegint que poden produir-se situacions diferents depenent de la parròquia.

Quant a qüestions més polítiques, s'ha mostrat confiat a tancar un acord amb tot l'arc parlamentari per negociar amb la Unió Europea amb una posició conjunta tot i les diferents opinions dels partits.

En matèria d'habitatge, ha defensat que s'està treballant en una estratègia a curt, mitjà i llarg termini i ha volgut remarcar que "no hi ha solucions màgiques".

Entrevista completa al president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa, a l'Ara i Aquí

Informa: Ester Pons
Locució: Montse Grau

Comparteix:

3.214.184.223