ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Costa qualifica els manifestants contra el passaport Covid d'incívics i insolidaris

www.andorradifusio.ad

La concentració contra el passaport Covid, que ha aplegat unes 150 persones davant l'edifici administratiu del Govern, no ha trigat a suscitar les primeres reaccions entre la plana política.

El cap de Govern ha assenyalat, d'una banda, que s'està investigant per saber si la manifestació tenia l'autorització pertinent, i de l'altra ha estat contundent en afirmar que no farà canviar en cap sentit el full de ruta.

Espot ha dit que l'executiu respecta "enormement" la concentració "però no ens sentim condicionats". "Tenim molt clares quines són les nostres fites, i continuarem fent pedagogia i divulgació per convèncer aquestes persones que les vacunes funcionen i són efectives".

El president del grup liberal, Ferran Costa, per la seva part, ha qualificat d'incívics i insolidaris els participants en una entrevista a 'Els matins de la Nacional'. Pensa que els assistents "només es miren el melic del seu benestar" sense pensar en les conseqüències que pot tenir el seu comportament. "Tenir mesures de control en llocs on hi ha transmissió és una necessitat per no trobar-nos amb un segon hivern com el de l'any passat"

Des del PS, la consellera general Susanna Vela,  no ha volgut fer valoracions tot indicant que els manifestants estaven exercint el seu dret.

Informa: Laura Cugat-Oliver Jaén-Montse Grau
Imatges: Anna Romagosa-Andreij Cristancho

Comparteix: