ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Covid-19 obliga al comú d'Encamp a revisar a la baixa el concurs de concessió de Prada de Moles, que es vol treure a final d'any

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp revisarà el concurs de la concessió de les instal·lacions esportives de Prada de Moles. La crisi de la Covid-19 ha fet canviar el calendari i també les aspiracions comunals que es revisaran a la baixa per seguir sent atractiu. La cònsol major diu que la intenció és treure el concurs abans de final d'any i no descarta que sigui internacional.

SAETDE i Prada de Moles són les dues concessions que vol treure a concurs l'actual majoria comunal encampadana. La de la zona esportiva és la que més avançada i de fet si no hagués estat per la Covid-19 ja s'haguessin fet públiques les bases d'aquest concurs.

La crisi sanitària l'ha aturat i ha obligat a replantejar-lo a la baixa. La cònsol major, Laura Mas, l'ha definit com un projecte molt ambiciós que potser haurà de rebaixar algunes pretensions per seguir sent atractiu. Recordem que la voluntat és que s'hi faci un gran estadi de futbol amb tots els serveis.

A canvi de la concessió el comú cobraria un cànon fix que la cònsol diu que anirà en funció de les inversions que s'hi facin, com menys inversió més cànon.

Ha recordat que es tracta d'un concurs i per tant està obert a tothom, però un dels que més interès pot mostrar és el Futbol Club Andorra. El que encara no s'ha determinat és si el concurs serà nacional o internacional.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Pere Besolí-Arxiu RTVA

Comparteix:

3.226.241.176