ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Creix la preocupació a les estacions per les dificultats per trobar pisos per als temporers

www.andorradifusio.ad

Augmenta la preocupació a les estacions d'esquí per les dificultats a l'hora de trobar allotjament per als temporers. Aquest problema es veu més greu a Ordino-Arcalís, on el director general Xabier Ajona considera que està sent més complicat que la temporada anterior i que els penalitza ser en una parròquia amb una oferta de llits menor. Pal-Arinsal alerta que la situació encara es complicarà més en dues setmanes.

El problema de trobar habitatge per als temporers va a l'alça i es veu amb una preocupació creixent des de les estacions.

A Pal-Arinsal afirmen que les dificultats més grans podrien arribar en dues setmanes.

Pel que fa a l'altra part de Vallnord, Ordino-Arcalís, són més pessimistes. El director general de l'estació, Xabier Ajona, assegura que "respecte a l'any passat és més complicat i l'any passat va ser més complicat que fa 2 anys". "És quelcom que va 'in crescendo' any rere any i que no podem continuar mantenint", alerta demanant "una estratègia de país". Remarca que "està sent un problema seriós".

Creu que la seva problemàtica és més complexa i s'accentua perquè es troben en "una parròquia on hi ha menys llits en general", amb "una oferta limitada i on no tenim un poble a la base de l'estació"

D'altra banda, des del col·legi professional d'agents gestors immobiliaris d'Andorra (AGIA) s'ha afirmat que ells no poden aportar solucions a aquesta qüestió.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: