ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Creu Roja arriba al Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

El conveni entre el comú d'Encamp i la Creu Roja al Pas de la Casa s'afegeix als esforços que des del departament d'Afers Socials s'estant fent per apropar els serveis sociosanitaris als ciutadans de la vila.

A més de la presència a partir de la setmana vinent de la Creu Roja al Pas de la Casa amb un vehicle i dos tècnics, els serveis socials del comú d'Encamp han treballat estretament amb l'ONG per donar cobertura unint esforços humans i tècnics a les necessitats dels col·lectius més vulnerables de la vila. Amb dos dies per setmana la Creu Roja oferirà informació i passarà a fer la majoria dels trasllats sociosanitaris que fins ara feien els bombers. "Un punt d'informació per qualsevol dels serveis i de les ajudes que Creu Roja facilita, tant pel que fa a la formació, teleassitència, que creiem que al Pas de la Casa pot ser un punt crucial per la gent que està sola o aïllada...", anuncia el director general, Jordi Fernández.

Des del departament d'Afers Socials s'ha dotat amb un dia més la presència de la treballadora social que actuarà d'enllaç i derivarà aquells casos que pugui assistir la Creu Roja. S'hi afegeix la presència d'una educadora social. Amb tot es vol cobrir els aspectes socials i sanitaris que necessitin els ciutadans. "Són menys però ho pateixen més. Hi ha més fragilitat i situacions d'aïllament. Hem d'apropar més els serveis, situació que estem fent ara, i hem d'apropar més els recursos a tots els col·lectius de gent més fràgil", demana el director d'Afers Socials i Joventut del Govern, Joan Carles Villaverde.

La Creu Roja compartirà local amb la CASS i Andorra Telecom a l'edifici de tràmits comunals del Pas de la Casa. Hi serà els dilluns i els dimecres de 8 a 15h No es descarta si la demanda així ho requereix augmentar més dies la seva presència.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

3.227.3.146