ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La quarta manifestació contra el passaport Covid punxa i aplega només un centenar de persones

www.andorradifusio.ad

Un centenar de persones en la quarta de les mobilitzacions contra el passaport Covid. Els manifestants han començat una recollida de firmes per demanar la derogació del decret de Govern que n'imposa l'obligatorietat. També demanen inpugnar la darrera mesura aprovada relativa al doble cribratge setmanal obligatori a les escoles.

Dissabte rere dissabte i ja en van tres. La mobilització contra l'obligatorietat del passaport Covid ha aplegat almenys un centenar de persones.

En la quarta d'aquestes, comptant també la que es va dur a terme davant de Govern, hi havia molts repetidors, molts d'ells en contra de les vacunes. 

També n'hi havia d'altres que s'estrenaven. L'altra de les novetats, que les manifestacions han fet de les seves proclames també una cançó.

Els manifestants han seguit el mateix patró: de la plaça de la Rotonda fins a la plaça Coprínceps, on s'ha viscut un petit moment de tensió amb la policia perquè una manifestant no duia la mascareta. 

En la mobilització s'han començat a recollir firmes per demanar la derogació de les darreres mesures decretades, com el doble cribratge setmanal als alumnes de primera ensenyança, a més de l'obligatorietat del passaport Covid.

Imatges: Andreij Cristancho
Informa: Ariadna Guiu Vila

Comparteix: