Cribratges diaris entre els treballadors de Grandvalira després del brot al Tarter, que ja suma una desena de positius

www.andorradifusio.ad

El brot de la Covid-19 detectat entre empleats de la restauració al sector del Tarter de Grandvalira ja suma una desena de positius. L'alarma va saltar dijous amb els tres primers contagis. L'estació ha començat a fer cribratges diaris als treballadors, assegura que no hi ha cap client contagiat i defensa les seves mesures de prevenció i seguretat sanitària.

El director general de Grandvalira-Nevasa, Juan Ramon Moreno, ha explicat que el domini ha reforçat la seva estratègia de cribratge després del brot de coronavirus detectat entre els treballadors de la restauració al sector del Tarter. Les proves han passat a ser diàries i en les últimes hores han detectat un altre positiu. El total registrat fins al moment és una desena.

Moreno insisteix que han tancat el sector de la restauració del Tarter per prevenció i no perquè se'ls hagi dictaminat des del ministeri de Salut. A més, asseguren que els contagis es van produir en l'entorn familiar dels treballadors i que no s'ha contagiat cap client.

Pel que fa als empleats sans del Tarter, seran reubicats en funció del nombre de reserves i necessitats dels establiments del sector de Soldeu, que sí que es mantindran oberts. A més, s'obriran dos nous punts de restauració per evitar aglomeracions.

En relació a la reobertura dels serveis tancats, Moreno ha constatat que no hi ha una data fixada, sinó que es farà quan considerin que es pot garantir una seguretat absoluta.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

Denúncies a la policia per estafes telefòniques a establiments comercials des de números estrangers Paciència i aprendre de l'adversitat, la recepta del psiquiatre Enrique Rojas per superar els efectes de la pandèmia