ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La crisi del coronavirus ajorna de moment l'ampliació de l'Estació Nacional d'Autobusos

www.andorradifusio.ad

L'Estació d'Autobusos descarta de moment el projecte d'ampliació de línies previst. Reconeix que la crisi causada per la Covid-19 ha generat incertesa entre les empreses que hi operen. El director creu que la normalitat no es recobrarà com a mínim fins a l'any vinent.

El sector de transport internacional de viatges afronta el futur amb incertesa. Com altres sectors, pateix les conseqüències de la crisi sanitària i ha hagut d'ajornar alguns projectes.

Per exemple, l'ampliació de serveis i línies des de l'Estació Nacional. S'ha decidit esperar a veure l'evolució del sector turístic. Es considera que la situació no es normalitzarà, com a mínim, fins a la tardor.

L'Estació Nacional d'Autobusos havia aconseguit al febrer superar els 42.000 usuaris i la davallada per les restriccions va ser espectacular, ja que al març se'n van comptabilitzar només 345. La direcció reconeix que costarà remuntar, segons ha destacat el director de l'Estació Nacional d'Autobusos, Jaume Vila.

Durant els tres mesos de restriccions s'han mantingut tres serveis diaris a Barcelona i un a Tolosa. Des d'aquesta setmana ja són tres les empreses que ofereixen transport fins a l'estació de Sants i l'aeroport del Prat. A més, a partir del 3 de juliol tornaran a operar les dues companyies que ofereixen viatges a Portugal.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

3.238.96.184