ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Crítiques al pla d'urbanisme, el futur de la ramaderia i la gent gran, focus del tercer dia de campanya a Ordino

www.andorradifusio.ad

El futur del sector ramader, el pla urbanístic de la parròquia i la situació de la gent gran són les qüestions que han centrat el discurs de les candidatures a Ordino.

MovemOrdino ha criticat durament el pla urbanístic de la parròquia que segons assegura es va elaborar precipitadament per tenir-lo enllestit abans de les eleccions. Considera que el pla és injust ja que no presenta les mateixes condicions per a tothom.

L'exemple més clar, segons la cap de llista, Sandra Tudó, és la zona alta de la Clota Verda, on es poden trobar unitats d'actuació amb condicions diferents, ja que el reglament es va elaborar quan el projecte estava en marxa.

Recuperar la fira del bestiar és un dels punts importants del programa d'En Comú Ordino per tal d'incentivar el sector ramader de la parròquia. Josep Àngel Mortés destaca el paper que té en el desenvolupament econòmic i el servei en la preservació del medi ambient. També ha anunciat que es reuniran amb els pagesos per dissenyar la fira del bestiar.

Per a Terceravia+Independents incentivar les relacions intergeneracionals per preservar el llegat de la gent gran és un objectiu primordial. Per això plantegen programes per transmetre el coneixement amb els infants i els joves de la parròquia

Des d'aquesta candidatura consideren imprescindible aquest tipus d'iniciatives per mantenir viva la memòria del poble. En opinió de la candidata Encarnació Vázquez la situació de la gent gran a Ordino és millorable.

Els candidats tenen previst visitar la casa pairal.

Informa: Joan A. Sarmiento /Oliver Jaen
Imatges: Jordi Seabra / Vicente Bellot

 

Comparteix:

54.160.19.155