ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Crítiques per la transparència de l'operació d'Arcalís, propostes per la gratuïtat dels pàrquings, Mortés diu que la cosa està entre En Comú i MovemOrdino i Dolsa li respon

www.andorradifusio.ad

A Ordino la concessió de l'estació d'esquí ha protagonitzat els actes convocats per dues de les quatre candidatures que es presenten. Al tram final de la campanya, Josep Àngel Mortés creu que el triomf final es decidirà entre dues alternatives, una afirmació que ha tingut resposta per part del cap de llista de X'Ordino, Enric Dolsa.

Terceravia + Independents ha criticat la manca de transparència en la concessió de l'estació d'Ordino-Arcalis a Saetde. Assegura que en cas de guanyar demanarà una reunió amb la societat explotadora per conèixer en profunditat el contingut de l'acord. Un acord que segons aquesta opció ha permès maquillar el dèficit del comú.

X'Ordino promet que en cas de guanyar instaurarien novament el servei d'atenció ciutadana 24 hores. En opinió d'Enric Dolsa la manca d'efectius no ha de servir d'excusa. Dolsa ha desmentit les afirmacions del cap de llista d'En Comú per Ordino, Josep Àngel Mortés, en les quals afirmava que el triomf final es decidiria entre la seva formació i la llista liderada per Sandra Tudó.

Instaurar períodes gratuïts en els pàrquings de la parròquia és una de les propostes de MovemOrdino. D'aquesta forma es dinamitzaria el sector hoteler i de restauració així com el comerç, creu Víctor Iriarte. Caldria precisar com i a quines hores s'aplicaria, però des de la formació consideren que és essencial i que la proposta respon al neguit dels empresaris.

I el cap de llista d'En Comú per Ordino, Josep Àngel Mortés, demana als electors 4 anys més de confiança per continuar els objectius que es van marcar a l'inici del mandat. Per a Mortés la lluita en aquestes comunals se centra entre l'opció que representa i Movem Ordino. Mortés creu que el pla d'Ordino-Arcalís és una mostra de la bona gestió que s'ha fet en els darrers 4 anys i situa el camp de neu com l'epicentre de l'economia de la parròquia.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.234.143.26