ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Cues quilomètriques per entrar a Andorra per la festivitat del Pilar

www.andorradifusio.ad

El Pilar és un festiu que tradicionalment funciona molt bé, i aquest sembla que no serà una excepció. La Unió Hotelera ha previst una ocupació per damunt del 90% a totes les parròquies durant tots tres dies. Només dijous a la tarda van entrar 10.000 vehicles.

Tenint en compte que el festiu del 12 d'octubre cau en divendres, la majoria de reserves s'han fet amb previsió. Durant aquests tres dies, els establiments hotelers del Principat fregaran la plena ocupació a totes les parròquies. El turista ve a comprar, però també a gaudir de les activitats de muntanya, assegura el president de la Unió Hotelera, Carles Ramos.

Mobilitat es va endur una sorpresa dijous a la tarda, ja que ni les previsions més optimistes feien preveure una entrada tan potent. I és que fins a les 12 de la mitjanit van entrar al país prop de 10.000 vehicles. Això, unit a obres i al moviment intern, va provocar un col·lapse bastant important. Durant aquests tres dies, el cap d'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell, preveu que entrin fins a 40.000 vehicles.

Pel que fa a les sortides, els episodis més conflictius es preveuen a partir de les 16h, tant per a aquest divendres com per als dos dies del cap de setmana.

Des de Mobilitat es demana paciència als conductors o que esperin a sortir passades les 21h.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Enric Fernández

Comparteix:

34.232.62.209