Cues per sortir d'Andorra pel riu Runer i per entrar al país des de França

Tal com ja va passar aquest divendres, primer dia en què e

Tal com ja va passar aquest divendres, primer dia en què es podia sortir sense restriccions d'Andorra per la frontera sud, hi ha hagut cues de vehicles que anaven cap a la Seu d'Urgell.

Unes retencions que han estat ben matineres aquest dissabte iniciant-se, fins i tot, abans de les nou del matí. Cap a tres quarts d'onze, el moment àlgid d'aquesta minioperació sortida, ja eren d'un quilòmetre. El trànsit dens, sempre en sentit sud, s'ha mantingut durant tot el matí i migdia. Recordem que per sortir del país és necessari dur la documentació.

L'antítesi del que ha passat al riu Runer ha estat el que s'ha viscut a l'altre punt fronterer, a la duana del Baladrà. I és que allà la densitat circulatòria era d'entrada a Andorra i no pas per sortir-ne.

Els problemes han començat a primera hora, a dos quarts de nou del matí, amb retencions tant a la RN-22 com a la CG-2. Escenari que s'ha mantingut fins ben bé les 13h.

Informa: Jordi Cama
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

El descens de 140 metres de Leo Urban per un dels cables de l'antena d'Engolasters APAPMA apunta a una incidència mínima de la crema de residus durant el confinament i entèn que primer és la salut