Els danys de la nau incendiada a la Comella superaran els 800.000 euros

www.andorradifusio.ad

Més de 800.000 euros. És la primera estimació dels danys que ha fet l'empresa propietària de la nau de la Comella que es va incendiar ahir. Ha perdut tot el que hi havia al seu interior i haurà de tornar a aixecar tota l'estructura, que ha quedat completament afectada.  

L'empresa propietària de la nau de la Comella adjacent a CTRASA que es va calcinar ahir ja ha fet una primera avaluació dels danys. A l'espera d'un peritatge professional calcula que superaran els 800.000 euros.

La nau i tot el que hi havia al seu interior, entre d'altres, 3 furgonetes i 2 carretons, han quedat completament destruïts pel foc. Caldrà enderrocar el que queda de l'estructura i refer-la completament de nou.

L'empresa també ha explicat que haurà de tornar a instal·lar un equip de triatge de residus. Ha dissenyat un pla d'emergència per poder estar operativa gairebé al 100% el proper dimarts.   

Mentrestant, avui els Bombers continuen fent rondes de vigilància a la nau. Han remullat l'estructura amb dos efectius durant la nit i segueixen fent-ho cada dues hores.

Segons han explicat, a causa dels materials que hi havia a l'interior, com cartró, paper premsat i plàstics, que van dificultar-ne les tasques d'extinció, alguns focus han tornat a fumejar.

Ja no hi ha, però, perill a la zona, que es continuarà vigilant fins a controlar tots els punts calents.   

Informa: Redacció
Imatges: Aïda Pagès-Fernando Montero-Marta Paixà-Pere Besolí-Albert Aymamí

Comparteix:

Una hora gratuïta als aparcaments comunals d'Encamp fins al juny Rússia i Ucraïna negociaran a la frontera amb Bielorússia