ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Darreres hores per tancar un acord sobre el futur dels empleats de BPA

www.andorradifusio.ad

Les converses entre l'Agència de Resolució d'Entitats Bancàries (AREB) i els representants dels treballadors de BPA podrien tancar-se en les properes hores amb un acord. Ho ha avançat aquest migdia Ràdio i Televisió d'Andorra i així també ho ha ratificat el cap de Govern aquesta mateixa tarda. Les bases de l'acord, que no es coneixeran oficialment fins que estiguin del tot tancades, determinaran quants treballadors passen a Vallbanc, quants seran acomiadats i quines indemnitzacions rebran.

Les trobades entre els membres de l´AREB i els representants dels treballadors de BPA han estat constants des de mitjan mes. A poques hores perquè s´esgoti el termini que les dues parts s´havien marcat sembla que s´arribarà a un acord.

Segons fonts properes, les converses entre les parts avancen a bon ritme i tant treballadors com AREB hauran hagut de fer alguna concessió. I així també ho ha assegurat el cap de Govern aquesta mateixa tarda. "No penso que es pugui arribar al 100%, perquè malauradament en una negociació no s'arriba al 100%, sinó no caldria una negociació", ha dit Martí, que celebra que les negociacions s'estiguin duent a terme "en un clima constructiu".

Les negociacions s´han centrat en dos aspectes clau: aconseguir un acord de màxims, és a dir, per assolir la màxima ocupació, la màxima continuïtat però també les màximes indemnitzacions possibles en cas d´acomiadaments.

Informa: Anna Pifarré/Andrés González-Nandín

Comparteix: