ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

David Baró no descarta fer el salt a la política nacional després d'un temps de descans

www.andorradifusio.ad

David Baró no descarta fer el pas a la política nacional. Això sí, després d'un temps de descans que es vol agafar després de 12 anys en política activa al comú de la Massana. Baró fa un balanç positiu del seu mandat i de la fórmula massanenca de Ciutadans Compromesos que al comú ha permès unir sensibilitats polítiques en pro de la parròquia.

Després de 4 anys com a conseller i 8 com a cònsol major al comú de la Massana David Baró diu que necessita un temps de descans. Farà un pas al costat sense desvincular-se de Ciutadans Compromesos i sense descartar un salt a la política nacional.

També ha parlat de la contesa electoral. Creu que la fórmula de Ciutadans Compromesos que aglutina diferents opcions polítiques ha estat l'encertada i aposta per repetir-la.

Se sent satisfet dels 8 anys al capdavant del comú en què ha assolit prop del 100% del programa amb què es van presentar.

Dos mandats que han estat, segons ell, diferents. El primer de contenció de la despesa, en què van treballar per sanejar les finances comunals, i el segon on s'han pogut fer inversions tant a la parròquia com al camp de neu.

També destaca la reactivació econòmica de la parròquia que actualment només presenta dos locals buits. Un creixement que ha relacionat directament amb la decisió d'EMAP de mantenir-se obert 10 mesos l'any. 

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

34.231.21.83