ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

David el Mag apropa l'il·lusionisme als més petits

www.andorradifusio.ad

Punt final a la ja cinquena edició del festival 'Canillo s'omple de màgia'. Els que més han gaudit dels números han estat els més petits, que han pogut descobrir alguns trucs.

En l'aprenentatge de mag, una de les lliçons més senzilles és la de fer aparèixer una vareta del no-res. Això és el que han fet la trentena de criatures que s'han donat cita aquest diumenge a Canillo, que han escoltat amb atenció les explicacions de David el Mag per poder donar els primer passos en el món de l'il·lusionisme.

D'aquesta manera, el mag ha revelat alguns dels seus secrets, els justos per fer entrar la curiositat als nens i nenes i que s'animin a fer més trucs a casa.

Durant el cap de setmana han passat mags de renom, com el mag infantil Francis Zafrilla, el valencià Yunnke, que torna de la seva gira per Xina, i l'andorrà Toni Zamora. Aquesta tarda ha tancat el cicle d'espectacles el número 2 del món en trucs de cartes, el mag Pere Rafart.

El festival ha clos la seva cinquena edició amb una gran participació, fet que confirma que any rere any el públic és fidel i que l'afluència de participants va en augment.

Informa: Sergi Expósito-Tatiana Navarro
Imatge: Sergi Expósito

Comparteix: