ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Debut del cor infantil i juvenil de l'òpera a "Hansel i Gretel"

www.andorradifusio.ad

Amb l'objectiu d'apropar l'òpera a tots els públics ahir a la nit es va estrenar la segona cita d'Andorra Lírica d'aquesta temporada amb el muntatge "Hansel i Gretel" a l'auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

Els nervis abans de l'estrena sempre hi són, segons ens van manifestar cantants i ballarins en els minuts previs a l'aixecada del teló, però les paraules del codirector d'escena van arribar en el moment oportú.

La novetat d'aquest "Hansel i Gretel" de Humperdinck és la inclusió del cor infantil i juvenil de l'òpera, una experiència que ha deixat amb ganes de més els joves cantants.

Els joves de l'esbart també han experimentat la creació del muntatge amb l'expectativa de treballar amb cantants i dansaires infantils.

Aquesta no era la primera col·laboració de l'Esbart Laurèdia amb Andorra Lírica, però s'hi ha afegit la dificultat de treballar amb els més petits.

"Hansel i Gretel" es podrà tornar a veure aquesta tarda a les sis. La temporada d'òpera finalitzarà al maig amb la representació "La fille du Régiment".

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: