ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Demòcrates+Independents a Canillo reivindica l'experiència i les cares noves en la llista a les comunals

www.andorradifusio.ad

La candidatura de Demòcrates+Independents a Canillo defensa la barreja de persones amb experiència i noves cares, un dels punts diferenciadors amb la llista alternativa de la parròquia. Defensa la continuació del projecte encetat fa vuit anys, que, segons els taronja, ha millorat les finances comunals i ha engegat grans propostes com la plataforma de Soldeu, el mirador del Roc del Quer i l'espai per a la gent gran.

Continuació i renovació. La candidatura de Demòcrates+Independents per a les eleccions comunals a Canillo defensa que l'experiència amb tres candidats que formen part de l'actual comú i la introducció de cares noves és un aspecte que pot diferenciar la seva llista amb la d'Objectiu Comú.

D'aquesta manera, els taronja han confeccionat una candidatura transversal. A més, el cap de llista, Francesc Camp, posa en relleu la facilitat de coordinar-se amb el Govern per defensar les mateixes idees. Diu que és "un dels punts que ens pot diferenciar per la facilitat que podem tenir d'entendren's perquè compartim els mateixos valors, les mateixes idees i la mateixa estratègia".

En la presentació de la candidatura davant dels mitjans, Marc Casal, actual conseller de Finances i candidat a cònsol menor, ha destacat la millora en les finances comunals en els vuit anys en què els demòcrates han liderat la corporació.

Veuen positiva l'existència d'una oposició, sigui d'una banda o una altra, que aporti idees. Ho cataloguen com a "normalitat democràtica". Afirmen que en la campanya electoral intentaran apropar-se més amb el poble a través d'actes i reunions.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.81.28.10