ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Demòcrates no descarta cap escenari de pactes

www.andorradifusio.ad

Demòcrates per Andorra ha aturat l'activitat per recuperar energia després del desgast de la campanya i la precampanya. Fins la setmana que ve no es reuniran per analitzar els resultats de les eleccions. D'entrada, no descarten cap escenari. Terceravia es reuneix aquest dijous a la tarda per analitzar els resultats dels comicis.

Després d'una intensa campanya electoral i d'unes eleccions que han deixat un escenari obert, el partit guanyador diumenge, Demòcrates, s'ha pres uns dies de descans per recuperar forces.

Des de l'executiva diuen que fins a la setmana vinent no es trobaran per analitzar internament els resultats dels comicis. Insisteixen que cal posar totes les situacions damunt de la taula. Tenen clar que el lideratge és per a Xavier Espot i el partit es posa a la seva disposició per quan s'hagin de prendre decisions.

D'entrada consideren prematur descartar qualsevol escenari de pactes. Volen ser prudents i la voluntat és poder conversar amb tots els grups per trobar estabilitat per a la legislatura.

Liberals ja va mostrar la seva disposició a tractar un acord que garanteixi la governabilitat, però sense formar part d'un govern de coalició.

Igual que els de Jordi Gallardo, amb quatre consellers, Terceravia+Unió Laurediana+Independents també podria tenir la clau del Govern aquesta legislatura.

El partit es reuneix aquest dijous a la tarda per valorar els resultats de les eleccions. Xavier Espot ja s'ha posat en contacte amb Josep Pintat i s'han emplaçat a trobar-se després de Setmana Santa.

Pintat ja va avançar, abans de la campanya, que no serien un bloqueig per a la força guanyadora, però que per concretar pactes hi havia temes importants com l'acord d'associació a tenir en compte.

Informa: Laura Massegú

Comparteix:

34.200.236.68